Ny Bog om Øster Lyng

Øster Lyng, den 26. maj 2020

Tryk for forstørrelse

Forfatteren Annie Brydegaard Danielsen har gennem det sidste år gravet i arkiverne og interviewet beboerne i vores dejlige sommerhusområde. Det er nu blevet til en erindringsbog på 142 sider med mange fotos fra “gamle dage”.

Der er lagt et stort arbejde i tilblivelsen af bogen, og dens pris på 49,50 kr. står på ingen måde i relation til de mange timers arbejde. Håber at I vil købe bogen og læse i den. Bogen kan også være en god gave idé.

Erindringsbogen om området kan købes på https://kd.ebog.dk/, hvor andre bøger fra det gamle Rørvig område også kan købes.

Det direkte link til bogen er https://kd.ebog.dk/%C3%98sterlyng-9788793753235

 

Beskrivelse

Lene Bornemann, der er redaktør på mine 13 erindringsbøger, viste mig et luftfoto af et husmandsted med nyopførte sommerhuse i bagrunden, og sagde: ”Vil du skrive historien om områdets udvikling?” At samle stof til en bog af denne karakter er umuligt, hvis ikke imødekomne mennesker ønsker at bidrage med egne oplevelser og livshistorier. Jeg er blevet mødt med åbenhed og interesse hos den nuværende ejer af husmandsstedet og de beboere i sommerhusene, som jeg har kontaktet. Rundt omkring er mine spørgsmål ikke blot blevet besvaret, de har dannet udgangspunkt for grundige forklaringer og opklaringer af ubesvarede spørgsmål. Der viste sig at være mere dokumentation i folks skuffer og fotoalbum. Henslumrede erindringer kom frem i lyset. Det er nu samlet her til en erindring om Ingeborg og Jakob i husmandsstedet på Østerlyng. De var tilfredse med deres liv som hårdt arbejdende husmandspar med mange børn. Men solgte marken, da der var mulighed for det, og da københavnerne blev interesseret i at købe jord til deres ferieliv i deres fritidshuse.

Tryk for forstørrelse

Yderligere informationer

  • E-bog
  • PDF
  • Vandmærket
  • Pris: 49,50 kr.

Med Venlig Hilsen / Webmaster

Comments are closed.