Grenpladsen i Rørvig

Østre Lyng, den 11. juni 2018.

Kommentar den 8. juli: Grenpladsen er nu genåbnet!

Vores grenplads har været lukket siden december sidste år og vi har været henvist til grenpladsen i Hønsinge. Men der er håb forude ifølge kommunens hjemmeside: http://www.odsherred.dk/nyheder/renovering-af-grenpladsen-i-gang:

Renovering af grenpladsen i gang
Grenpladsen i Rørvig har været lukket på grund af drænproblemer

Arbejdet forventes at kunne færdiggøres inden slutningen af juni. Når den endelige åbningsdag kendes, vil det blive annonceret på Facebook samt på kommunens hjemmeside.

Det har nok ikke forbigået manges opmærksomhed, at grenpladsen i Rørvig har været lukket siden december 2017. Derfor har Affaldsteamet været i gang med at kortlægge omfanget af skaderne og undersøge mulighederne for renovering, så pladsen igen kan tages i brug af borgere og sommerhusejere.

Kontrakten på opgaven har nu været i udbud, og det lokale entreprenørfirma Steen Hansen Asnæs A/S har vundet kontrakten. Derfor er renoveringen af grenpladsen begyndt torsdag den 7. juni 2018.

Renoveringen betyder, at pladsen genoprettes til oprindeligt niveau med to lag grus med en membran imellem. Membranens funktion er at forstærke det nederste lag grus, så pladsen kan holde til kørsel med rendegraver og lastbiler.

Arbejdet forventes at kunne færdiggøres inden slutningen af juni. Når den endelige åbningsdag kendes, vil det blive annonceret på facebook samt på kommunens hjemmeside.

Publiceret 8. juni 2018 – 11.01 af Odsherred Kommune

 

Comments are closed.