Vig Møde 18. august

Østre Lyng, den 7. juli 2018

Odsherred kommune har igen inviteret os sommerhusejere til orienteringsmøde i Vig. Denne gang lørdag den 18. august 2018 kl. 9 – 12. Nyhedsbrevet er underskrevet af borgmesteren.

Kommunen har udsendt et nyhedsbrev med denne tekst:

Nyhedsbrev og møder med sommerhusejere
Kære sommerhusejer
I Odsherred Kommune vil vi gerne finde de bedste løsninger i fællesskab. Vi er landets største sommerhuskommune, og du er som sommerhusejer en samarbejdspartner, som vi gerne vil i tættere dialog med. Derfor inviterer vi 2-3 gange årligt alle kommunens sommerhusejere til et fællesmøde. Emnerne for møderne varierer, men vi forsøger at finde emner, som har interesse for dig som sommerhusejer og Odsherred Kommune. Du har mulighed for at bidrage til mødernes dagsorden. Har du et forslag til emne, som vi kan tage op på møderne, kan du sende en mail til
sommerhus@odsherred.dk

Få nyhedsbrev og invitationer på mail
Vi ønsker ikke at fylde jeres e-boks med nyheder fra Odsherred Kommune, så fremover vil invitationer til kommende møder blive udsendt via vores nyhedsbrev, Nyt til sommerhusejere. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, Nyt til sommerhusejere, på dette link –
http://www.odsherred.dk/tilmeld-dig-sommerhusnyt. Nyhedsbrevet vil også indeholde anden relevant information til sommerhusejere. Du kan også holde dig opdateret om Odsherred på kommunens hjemmeside – www.odsherred.dk eller på vores Facebookside – www.facebook.com/odsherredkommune, hvor vi løbende bringer relevante informationer og nyheder.

Næste møde i Nykøbing
Det næste møde mellem Odsherred Kommune og kommunens sommerhusejere er lørdag den 18. august 2018 kl. 9-12. Mødet er i Hallerne i Nykøbing, A. Ladingsvej 1, 4500 Nykøbing Sj. Her vil vi bl.a. diskutere renovering og energimæssig optimering af sommerhuse, og du vil få nyt fra Odsherred Kommune, Odsherred Forsyning og Geopark Odsherred. Du kan tilmelde dig mødet ved at sende en mail til sommerhus@odsherred.dk .Vi sender det endelige program for mødet ud til alle tilmeldte i august.

Comments are closed.