Fibernet – en god investering

Østre Lyng, den 16. oktober 2018.

Hvis der er tilstrækkelig tilmeldinger så får vi fibernet i vores område i 2019.

NB: Fibernet i vores område er besluttet og kommer i løbet af 2019

Fibernet er fremtiden og vi har nu en enestående mulighed for at få etableret fibernet i vores område, såfremt 40 procent af områdets beboere indsender en forhåndsbestilling. Tilmelding på http://info.fibia.dk/fiber

Ved en forhåndsbestilling investerer du knap 2.500 kr. i at få etableret selve tilslutningen, som du derefter ejer i al fremtid. For ca. 700 kr mere (i alt 3.200 kr.) medfølger et 50/50 Mbit/s abonnement de første 6 måneder. Derefter er den månedlige afgift 199 kr. Endvidere mulighed for skattefradrag på arbejdet ved etableringen (værdi ca. 800 kr.) via boligjobordningen.

Selv om du ikke har behov for fibernet lige nu, så vil engangsinvesteringen på knap 2.500 forøge sommerhusets værdi – både ved udlejning og ved salg.

Grundejerforeningens bestyrelse og bestyrelsen for FSNR anbefaler, at lodsejerne forhåndstilmelder nu, da fibernet vil gøre hele vores sommerhusområde mere attraktiv. Desuden er det strategisk vigtigt for kommunen at få bedre internet dækning i vores område.

Når du først har investeret i din egen fibernet installation i sommerhuset, så er der mange fleksible muligheder:

  • Hurtigt og stabilt internet for hele familien
  • Diverse TV pakker  efter behov
  • Forbedret mobil-telefon forbindelse og lyd via WiFi (VoLTE)
  • Leverandør uafhængighed forventes om få år via dansk lovgivning

Fibia har tilbudt en sommerhuspakke med skarpe priser og med mulighed for en reduceret pris om vinteren, såfremt der ikke er behov for internet forbindelse i denne periode.

Læs mere om internet mulighederne på Fibias hjemmeside: http://info.fibia.dk/fiber

  • Se Fibias brev til sommerhusejerne her>>
  • Se Fibias brochure til sommerhusejerne her>>
40 procent tilmeldinger inden 8/1 2019 er nødvendigt.

Fibia skriver på deres hjemmeside: “Hvis du vil være med til at fremtidssikre dit lokalområde, din bolig og dit internet med fibernet, så forhåndsbestil dine produkter nu. Din bestilling er afgørende for, om fibernettet kommer til området. Læs om vores forskellige internet- og tv-produkter her, og vælg det der matcher dine behov.”

Der er ca. 9.000 sommerhuse i området, og såfremt 40 procent forhåndstilmelder sig før 8. januar 2019, så kommer der fibernet i hele området. Tryk på fotoet for at forstørrelse.

 

MVH / Birthe Riddersholm, bestyrelsesformand

 

Comments are closed.