Store Vejreparationer

Øster Lyng, den 22. marts 2020

Til Sommerhusejer i GRF1965 Området

Nu repareres vores fælles grusveje

Vinteren har været særdeles hård ved vores grusveje i sommerhusområdet.

Men nu bliver de repareret. GRF1965 bruger det største beløb nogensinde på vejreparationer. Kort sagt: ”Vi tømmer kassen”.

På tirsdag den 24. marts starter vejreparationerne. Vejene lukkes en ad gangen og det vil give store temporære problemer for transporten samtidigt med at mange sommerhusejere har valgt at gå i frivillig Corona-isolation.

Når Jakobsvænge lukkes, så benyt adgangen via Markstien og Strynøvej. Når Cederstien lukkes, så benyt Ingeborgsvænge og omvendt. Brug evt. adgangen mod syd via Skovbovej.

Vi fokuserer pengene på de mest trafikerede grusveje (se vedhæftede kort) Ingen biler må parkeres i vejsiderne på disse veje, da de vil forhindre vejarbejdet:

  • Jakobsvænge
  • Ingeborgsvænge
  • Markstien
  • Cederstien
  • Fyrrestien (de første 100 meter)

På grund af de ekstraordinære store vejproblemer er GRF1965 nødt til at ændre vejstrategien. Bestyrelsen vil præsentere et forslag på Generalforsamlingen den 5. juli 2020.

Vi tilstræber at afslutte vejarbejdet inden for en uge og vil helt sikkert være færdig inden Påske.

NB: Bestyrelsen arbejder på et forslag til en ny vejpolitik for GRF1965. Vi forventer at vinterens kombination af mange tunge lastbiler og store regnmængder vil fortsætte i årene fremover, og det kan vores nuværende vejsystem slet ikke klare.

MVH / Birthe Riddersholm, GRF1965 Formand

Comments are closed.